събота, 28 септември 2013 г.

Как да изглеждаме по-слаби благодарение на дрехите ни

Всяка дама иска да изглежда добре носейки дрехите си, но и в същото време да се чувства удобно и комфортно с тях. Килограмите винаги са били слабото място на голяма част от дамите.

Как можете да скриете няколко килограма благодарение на тоалета ви? Съществуват няколко трика чрез, които ще изглеждате 5 килограма по-слаби. Избора ви на дрехи и начина по който ги съчетавате е едно от основните неща, от които трябва да разбирате най-много ако искате да изглеждате добре. Ето кои са триковете чрез, които дрехите ще ви стоят уникално:

  • Един от триковете е да заложите на едноцветните и по-изчистените дрехи. Дизайна е от голямо значение не забравяйте. Предполагаме, че повечето от вас са на ясно с това, че черният цвят вталява и точно поради тази причина носенето на черни дрехи прикрива доста от вашите килограми.
  • Друг начин да прикриете малко килограми е като изберете правилния модел яке. За дамите с малко повечко килограми са подходящи якетата с дължина под дупето, а също така от значение са и острите якички в горната част.
  • Един популярен модел поли са тези тип молив, които също са добро решение при дамите с различни килограми, които искат да изглеждат добре. А колкото до цветовете, тъмносивия цвят е напълно подходящ.
  • От голямо значение е и правилния подбор на дънки. Много от модните дизайнери съветват дамите с по-пищни форми да не избират дълбоко изрязани дънки и панталони. Дължината също има голямо значение. Препоръчително е те да покриват глезените, а токчетата ще ви помогнат да изглеждате наистина много по-слаба.

Няма коментари:

Публикуване на коментар