четвъртък, 26 септември 2013 г.

Модните тенденции на зима 2013

Тази година модните тенденции са много разнообразни, а колекциите които ще ни бъдат представени през 2013 година ще изненадат доста дами. За да не останете неподготвени и изненадани при падането на първия сняг ние ще ви информираме с това какви ще бъдат модните тенденции и кое ще бъде най-актуалното през зима 2013. Така ще бъдете в крак с модата и винаги ще бъдете актуални.

За да ви улесним ние сме подготвили малък списък с модните тенденции, които ще бъдат най-актуални през тази зима. Ето и кои са те:

  1. Бароков стил – много от известните модни дизайнери са пленени от барока. На модните подиуми се забелязаха модели с бароков елемент. Избирайки точно такива модели вие се сдобивате с наистина класическа, красива и стилна визия.
  2. Плетива – както и всяка зима плетивата си остават едни от най-актуалните модели. Комфорта винаги е бил от значение и тази зима това не е изключение. Тази година модните дизайнери залагат на все по-голямо разнообразие от плетени тоалети, с които освен, че ще се топлим ще изглеждаме стилни и винаги модерни.
  3. Кожата – едни от най-стилните, класически и елегантни ще си останат кожените модели. Точно на тях залагат модните дизайнери през зима 2013. Модните тенденции направо обсипват подиумите с кожа. За това не се колебайте, а се доверете на кожените тоалети. Поли, панталони, палта, аксесоари всичко от кожа тази година ще радва любителите на точно този стил.
 
Нека не забравяме и за мъжете. Костюмите ще си останат най-актуалната част от модните тенденции през тази зима.

Няма коментари:

Публикуване на коментар